:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Csináld magad csokoládé

2012.07.03. 18:59 | juc | Szólj hozzá!

Elsa Lambinet formatervező nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy újraalkotja az ízesített csokoládé fogalmát. Abból indult ki, hogy a csokoládé és annak ízesítése ugyan több cégnél saját elképzeléseink szerint variálható (lásd Chocome és társai), de úgy vélte, ez még mindig túl kevés teret enged a játékosságnak, az egyéni választás szabadságának. Ezért a Blondel csokoládémanufaktúrával közösen kidolgozott egy olyan rendszert, melyben az ét-, tej- és fehércsokiból álló alapmodulokat bárki bármivel szabadon töltheti meg, illetve ízesítheti. Az egyes darabok két ízesítési lehetőséget engedélyeznek, így a variációk száma valóban végtelen - nem csoda, ha a diplomamunkának indult Sweet Play koncepció azóta önálló életre kelve interaktív party food vállalkozássá nőtte ki magát. innen


Címkék: design csokoládé

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr834622582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása