Elsa Lambinet formatervező nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy újraalkotja az ízesített csokoládé fogalmát. Abból indult ki, hogy a csokoládé és annak ízesítése ugyan több cégnél saját elképzeléseink szerint variálható (lásd Chocome és társai), de úgy vélte, ez még mindig túl kevés teret enged a játékosságnak, az egyéni választás szabadságának. Ezért a Blondel csokoládémanufaktúrával közösen kidolgozott egy olyan rendszert, melyben az ét-, tej- és fehércsokiból álló alapmodulokat bárki bármivel szabadon töltheti meg, illetve ízesítheti. Az egyes darabok két ízesítési lehetőséget engedélyeznek, így a variációk száma valóban végtelen - nem csoda, ha a diplomamunkának indult Sweet Play koncepció azóta önálló életre kelve interaktív party food vállalkozássá nőtte ki magát. innen
SWEET PLAY from Elsa Lambinet on Vimeo.