Nigella azt írja egy könyvében: "nem is értem, az emberek miért nem készítenek folyton brownie-t". Én teljesen egyetértek vele, mert a brownie tömör gyönyör, mindenki szereti, és elkészíteni is nagyon könnyű. Ezzel a speciális tepsivel ráadásul nemcsak a feldarabolása egyszerűbb, hanem az is garantált, hogy minden egyes szeletet ugyanannyi hő érjen körös-körül, ezáltal biztosítva a ropogós külsőt és a lágy belsőt, mmmmmmm (megrendelhető itt, a témát itt találtam). Ja és a tuti recept hozzá (többször teszteltem) természetesen Nigellánál található.
A tökéletes brownie titka
2011.07.15. 11:00 | juc | 2 komment
Címkék: brownie nigella
A bejegyzés trackback címe:
https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr63069471
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
ivanyi_orsolya 2011.07.17. 10:17:08
Juci, ajánlom ezt figyelmedbe:
Balatoni Múzeum, Keszthely
2011.06.24. - 2011.08.08.
Hideg nyalat és spanyol tekercs - A fagylalt, parfé és jégkrém története
Balatoni Múzeum, Keszthely
2011.06.24. - 2011.08.08.
Hideg nyalat és spanyol tekercs - A fagylalt, parfé és jégkrém története
juc 2011.07.18. 11:19:18
@ivanyi_orsolya: :))) egyszer meglátogatjuk? :D