:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Az őszinte csokoládé

2012.07.20. 13:29 | juc | Szólj hozzá!

Mindannyian ismerjük a folyamatot: na jó, csak egy kockát. Na jó, csak egy másodikat, de többet tényleg nem. Hát jó, a harmadikat, de aztán ez tényleg az utolsó... basszus, már több mint a felét megettem, most már nem hagyom itt ezt a kicsit... hát így kerülünk lassan a kövérek és csokifüggők poklára.

Jól tudja ezt a Construct London branding ügynökség is, akik a Berkeley szállodának készített új arculatuk részeként csokicsomagolást is terveztek. Alább a kockánkénti elkárhozás, itt pedig a komplett arculat.

14_Berkeley_ChocolateBar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr344628937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása