Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.
Ilyen is van: Nutella szakácskönyv, több, mint 300 recepttel. Sajnos, csak olaszul (még szerencse, hogy nekem az jól megy), gyönyörű rajzokkal és képekkel. Nektek tetszik? Apropó: tudtátok, hogy létezik World Nutella Day?
Nagyon szeretnék egyszer elmenni New Yorkba, úgy képzelem, ott kizárólag ilyen csodabogarak élnek, mint a csokoládékészítéssel foglalkozó Mast fivérek:D (angolul jól tudok feltétlenül nézzék végig a kisfilmet!).
A Villa Bagatelle önmagában is egy csoda, de ami a legcsodálatosabb benne, azok a sütemények. Ezeket a mini szobrászműveknek is beillő darabokat Mihályi László, kis hazánk híres sztárcukrásza készíti (az övé a váci Desszertszalon is). A Villa Bagatelle-ben szezononként változik…