A Villa Bagatelle önmagában is egy csoda, de ami a legcsodálatosabb benne, azok a sütemények. Ezeket a mini szobrászműveknek is beillő darabokat Mihályi László, kis hazánk híres sztárcukrásza készíti (az övé a váci Desszertszalon is). A Villa Bagatelle-ben szezononként változik a sütikollekció, íme az idei nyári darabok!
Santa Fé: tejeskávés csokoládé mousse, diókrém, csokoládés keksz, kávés créme brulée és karamelles máz.
Amanda: málnás csokoládémousse, málnakrém, vaníliakrém, mandulás ropogós, sacher keksz, piros csokoládébevonattal.
Valetta: narancsos-karamelles csokoládémousse, csokoládés keksz, praliné crunch, rajta narancsos csokoládés máz.
Pistachio: pisztáciás diplomatakrém, krémes csokoládé, pisztácia dacquioise, breton tészta, rajta zöld csokoládé.
Opera Framboise: málnalekvár, joconde (mandulás) tészta, csokoládéganache, a tetején fényes csokoládémáz és egy szem málna.
Étcsokoládés tarte: kakaós, omlós tészta, benne sült csokoládé ganache, a tetején fényes csokoládémáz.
Villa Bagatelle szelet: mogyoró dacquoise alap, rajta pralinéropogós, csokoládé ganache, tejcsokoládé Chantille, a tetején csokoládéplakett és egy szem aranyfüsttel bevont mogyoró. Mmmmm.... (fotók: Villa Bagatelle)