Mihályi László ezúttal is kitett magáért, és hat csodás sütit alkotott a Villa Bagatelle számára, őszi-téli kollekció címszó alatt. A szezonnak megfelelően a színek ezúttal sötétebbek, barnásak, lágyak, a hozzávalók pedig szintén az évszaknak megfelelőek: előfordul bennük gesztenye, mogyoró, áfonya, de még kecskesajt is. Ja és persze sok-sok csoki! Szerencsés voltam és megkóstolhattam mindegyiket, úgyhogy meggyőződéssel állíthatom: a legfinomabb a Cranberry, a 3Choc és az örök kedvencem, az előző kollekció bestsellere, az Opera!
3Choc: marcipános piskóta, rajta háromféle csokimousse (870 Ft):
Cranberry: áfonyapálinkás brownie, csokoládémousse, vörösáfonya-zselé és kecskesajt, kakaóval díszítve (1150 Ft):
Praliné: csokoládés piskóta, meringue, nemes magvas piskóta, mandulapraliné (980 Ft):
Castanas: piskóta fehérborban áztatva, tejcsokoládé- és gesztenyekrém, csokis mázzal (980 Ft):
Coffee Moser: mogyorós piskóta, gesztenyés fehércsokoládékrém, Moser kávés krém (870 Ft):
Fatörzs: famintás piskóta, pisztáciás alap, étcsokimousse, meggymousse, amaréna (870 Ft):