:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Tiszta Amerika

2011.10.01. 18:49 | juc | Szólj hozzá!

Fogorvos után süteménykollekció-bemutatóra menni több, mint kínzás, ezért hamar el is jöttem – de előbb még készítettem nektek néhány képet a Sugar! új büszkeségeiről, a New York Collection-ről. Csokimániásoknak kötelező, hiszen a Sugar! most már kizárólag a neves Valrhona termékeiből dolgozik, és minden más hozzávalójuk is csúcsminőségű. A látvány pedig abszolút méltó a belbecshez: nekem tátva maradt a szám a hamburger formájú süti, a hotdog alakú eklerfánk és a többiek láttán.

Bevállaltan szubjektív poszt:) itt olvasható, a Sugar!-t pedig itt nézheti meg, aki netán még nem hallott róla.

Egy stilszerű graffiti:

 

Felkészülve a rohamra:

Az alkalmazottak, sőt, az ügyvezető és a tulajdonos is color-coordinated öltözetben lapozgatják az új menüt:

Így festenek a sajtóajándékok. Jelly bean kék-fehér-pirosban, cd képekkel és néhány kis kitűző. Szuper!

Részlet az étlapból.

És akkor jöjjenek a sütik! Először is a Hotdog, mely nem más, mint kávés csokoládékrémmel töltött ekler fánk. Mellette a Hamburger valójában maracujasziruppal meglocsolt financier piskóta ét- és tejcsokoládékrémmel illetve mangós maracujazselével.

A Popcorn valójában tejcsokoládé mousse málnakrémmel, pirított popcornos pralinéval és karamellizált popcornnal, a Coke kólásdoboz pedig colamousse-t rejt, csokoládéval bevont pattogós cukorral, citrusos csokoládékrémmel és csokoládés piskótával.

Balra a Chocolate Bar (mogyorós tejcsokoládéba mártott Valrhona étcsokoládékrém és étcsokoládémousse brownie piskótával), mellette a karamellás tejcsokoládékrémmel töltött, fehércsoki lapokkal burkolt Model és a háromféle Valrhona csokoládé bavaroise-ból készült, könnyű Brooklyn:

 

Happy Mouse (színes fehércsokoládéba töltött, lágy pirosgyümölcsös krémdesszert, feketeszezámba forgatva, eperöntettel, házi epres pillecukorral és feketeszezámos piskótával) és Liberty (karamellás csokimousse karamelles banánnal, mogyorópralinéval és könnyű brownie tésztával). Asszem gyakori vendég leszek...

 

 

Címkék: budapest üzlet csokoládé cukrászda csoki sütemény sugar!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr663268383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása