:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

A Godiva nyári kollekciója

2011.07.13. 14:50 | juc | Szólj hozzá!

A világ talán leghíresebb csokoládémárkáját, a Godivát a fagyik ízei (és csomagolása) ihlette meg: nyári kollekciójukat pasztellszínekbe és friss, gyümölcsös aromákba öltöztették. Néhány íz a guszta választékból: mentás-csokoládés, pisztáciafagyis, epres-vaníliás... Az elegáns papírdobozban kínált finomságok mellett persze más üde nyalánkságok is találhatók a nyári kollekcióban, itt lehet őket szemrevételezni.

Címkék: nyár csokoládé csoki godiva

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr743060673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása