:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Rózsavölgyi Csokoládé

2011.06.22. 18:59 | juc | Szólj hozzá!

A nagyon-nagyon aranyos exkolléganőim a lehető legszemélyreszólóbb ajándékot vették nekem: utalványt a csokiboltba:)) Úgyhogy nem volt mese, hiába kerülöm a helyet évek óta, muszáj volt ellátogani csoda bocsánat, csokiországba - magyarul a Rózsavölgyi Csokoládé kis üzletecskéjébe. Azt kell hogy mondjam, tízpontos. A pult mögött álló hölgy nagyon képben van, nagyon kedves, a csomagolásokat imádom, a csokoládék mennyeiek, az üzlet aranyos, az árak érthetőek, minden kézzel és szenvedéllyel készül, állandóan kísérleteznek, és látszik, hogy IMÁDJÁK, amit csinálnak... és igen, itt sajtból van a hold, azaz: csokiból vannak még a szerszámok is:) Sajnos mióta új munkahelyem van, veszélyesen közel vagyok hozzájuk... ja és a zsákmány: erős paprikás csokoládé, kardamomos csokoládé, sós tejcsokoládé, gianduja és egy tasak gyömbéres-karamellás-csokoládés mogyoró. Mmmmm. Gombóc Artúr irigykedne. (Katiról, a márka mögött álló zseniről jó kis cikkek itt és itt olvashatók.)

 

Címkék: design kézműves csokoládé csoki csomagolás rózsavölgyi

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr383006729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása