:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Új sütik a Bagatelle-ben

2011.11.08. 16:26 | juc | Szólj hozzá!

Mihályi László ezúttal is kitett magáért, és hat csodás sütit alkotott a Villa Bagatelle számára, őszi-téli kollekció címszó alatt. A szezonnak megfelelően a színek ezúttal sötétebbek, barnásak, lágyak, a hozzávalók pedig szintén az évszaknak megfelelőek: előfordul bennük gesztenye, mogyoró, áfonya, de még kecskesajt is. Ja és persze sok-sok csoki! Szerencsés voltam és megkóstolhattam mindegyiket, úgyhogy meggyőződéssel állíthatom: a legfinomabb a Cranberry, a 3Choc és az örök kedvencem, az előző kollekció bestsellere, az Opera!

3Choc: marcipános piskóta, rajta háromféle csokimousse (870 Ft):

Cranberry: áfonyapálinkás brownie, csokoládémousse, vörösáfonya-zselé és kecskesajt, kakaóval díszítve (1150 Ft):

Praliné: csokoládés piskóta, meringue, nemes magvas piskóta, mandulapraliné (980 Ft):

Castanas: piskóta fehérborban áztatva, tejcsokoládé- és gesztenyekrém, csokis mázzal (980 Ft):

Coffee Moser: mogyorós piskóta, gesztenyés fehércsokoládékrém, Moser kávés krém (870 Ft):

Fatörzs: famintás piskóta, pisztáciás alap, étcsokimousse, meggymousse, amaréna (870 Ft):

Címkék: csokoládé villa bagatelle

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr943363766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.