:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

Milka feat Philadelphia

2011.08.17. 19:52 | juc | Szólj hozzá!

Amikor először hallottam erről a furcsa kombóról, nem jósoltam neki nagy jövőt. Aztán megkérdeztem Segal Viktort, aki a fúziós konyhaművészet legnagyobb mestere hazánkban, mellesleg pedig híres csokirajongó (egy egész fejezetet szentelt a csokoládénak első szakácskönyvében, de erről majd máskor), hogy kóstolta-e már, azt mondta, persze, és mennyei. Kérdésemre, hogy mégis, mivel eszi ezt a még számára is újszerű fúziót, azt felelte: hogyhogy mivel?! Kanállal!

És valóban: a Milka Philadelphia olyan, mint egy savanykásabb, friss csokimousse. Igen nehéz abbahagyni:)

Címkék: csokoládé csoki milka segal viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr313159693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.