:::Csokiblog:::

Korábban designról, építészetről és divatról szóló magazinokat főszerkesztettem, most a gasztronómiában, a könyvkiadásban, a kommunikációs iparágban és ezek közös halmazaiban vagyok érdekelt. A csokoládéról mindig is azt gondoltam, hogy nemcsak egy édesség, hanem öröm, élvezet, szépség és művészet. Ezen a blogon ezt igyekszem majd bebizonyítani.

és még...

www.jucjucjuc.blog.hu

A tökéletes brownie titka

2011.07.15. 11:00 | juc | 2 komment

Nigella azt írja egy könyvében: "nem is értem, az emberek miért nem készítenek folyton brownie-t". Én teljesen egyetértek vele, mert a brownie tömör gyönyör, mindenki szereti, és elkészíteni is nagyon könnyű. Ezzel a speciális tepsivel ráadásul nemcsak a feldarabolása egyszerűbb, hanem az is garantált, hogy minden egyes szeletet ugyanannyi hő érjen körös-körül, ezáltal biztosítva a ropogós külsőt és a lágy belsőt, mmmmmmm (megrendelhető itt, a témát itt találtam). Ja és a tuti recept hozzá (többször teszteltem) természetesen Nigellánál található.

Címkék: brownie nigella

A bejegyzés trackback címe:

https://csokicsokicsoki.blog.hu/api/trackback/id/tr33069471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivanyi_orsolya 2011.07.17. 10:17:08

Juci, ajánlom ezt figyelmedbe:
Balatoni Múzeum, Keszthely
2011.06.24. - 2011.08.08.
Hideg nyalat és spanyol tekercs - A fagylalt, parfé és jégkrém története

juc 2011.07.18. 11:19:18

@ivanyi_orsolya: :))) egyszer meglátogatjuk? :D